No SSO cookie

VIDEO: Ferrari transporta noul FF cu un elicopter Chinook

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Ferrari transporta noul FF cu un elicopter Chinook
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ferrari a lansat un nou video care prezinta modul in care este transportat noul supercar FF. Scuderia italiana a pregatit doua exemplare pentru presa internationala, acestea vor putea fi testate in statiunea montana Plan De Corones.

 
 
Ferrari a pregatit o surpriza inedita celor 200 de jurnalisti auto alesi pentru a testa noul FF. Italienii vor pune la dispozitie doua exemplare ale puternicului Ferrari FF, iar circuitul de testare nu va fi celebrul Maranello, ci statiunea montana Plan De Corones. Ferrari doreste sa demonstreze superioritatea noului sistem de tractiune integrala chiar si in cele mai grele conditii.

Noul Ferrari FF este dotat cu noul V12 de 6.3 litri. Acesta dezvolta o putere maxima de 660 CP la 8800 rpm si cuplu de 683 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 3.7 secunde, iar viteza maxima atinsa este de 335 km/h. Consumul este scazut datorita sistemului start and stop, italienii declarand un consum mixt de 15.4 litri/100 km si emisii de 360 g CO2/km.



Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1786 :: 17.79MB