No SSO cookie

VIDEO: De Tomaso reinvie intr-un mod dezamagitor

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: De Tomaso reinvie intr-un mod dezamagitor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

De Tomaso reinvie sub forma unui concept crossover care seamana cu BMW Seria 5 GT.

 
 
Fostul director executiv al companiei Fiat, Gian Mario Rossignolo, are in planurile sale readucerea la viata a unui brand faimos al anilor 80, De Tomaso. Probabil cei trecuti de 35 de ani isi amintesc de celebrul De Tomaso Pantera, care rivaliza in acea vreme cu Porsche 911, Lamboghini Countach si Lancia Stratos.

SLC Crossover Concept, realizat de Pinifarina, pentru De Tomaso, este insa o chestie dezamagitoare. Unde este supersportiva de demult? Avem in fata un concept care va debuta la Salonul Auto Internatonal de la Geneva 2011, un crossover care seamana cu un BMW Seria 5 GT, construit de spaniolii de la SEAT. Sau mai degraba desenta de proiectantii chinezi de la BYD!

In orice caz, De Tomaso SLC Crossover Concept este construit sa poata fi echipat cu o mare varietate de motorizari, de la un V6 de 300 CP, pana la un V8 de 550 CP pentru cei care iubesc sa arda benzina, sau un V6 de 250 CP, diesel.


Pana cand Masini.ro va fi la Geneva 2011 pentru a transmite informatii live, trebuie sa va multumiti cu acest video, in care o multime de domni la costum se invartesc in jurul unei masini care li se potriveste, deoarece mai toti sunt trecuti de 50 de ani.





                                           Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2128 :: 22.18MB