No SSO cookie

VIDEO: Cei lenti sa foloseasca banda intai!

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Cei lenti sa foloseasca banda intai!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata cum a decis un politist american sa constranga un sofer lent sa foloseasca banda intai de circulatie.

 
 
De cate ori nu ati fost in situatia de a nu fi lasat sa treceti de catre o masina care desi circula lent, se afla pe banda a doua, respectiv banda de viteza si refuza sa treaca pe prima banda?  Probabil de mult mai multe ori decat va amintiti!
 

In videoclipul alaturat, un sofer al unui vehicul Honda Civic, face exact ceea ce am descris mai sus, cu singura diferenta ca a fost luat in vizor de catre o masina de patrula a politiei americane. Bineinteles, cand o masina de politie sta lipita de a ta, incerci sa reduci viteza, ca sa nu devii contravenient, insa bunul simt ar trebui sa te indemne si sa treci pe banda corespunzatoare, lasand pe cel din spate sa treaca mai departe. Evident, soferul Hondei nu face niciunul dintre aceste lucruri.


Pe de alta parte este de notat si jocul destul de periculos pe care-l face conducatorul vehiculului de politie, care merge aproape bara la bara cu Honda. Insa finalul face toti banii, in special felul in care politistul decide sa faca loc pe autostrada.





                                                                 Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1699 :: 17.78MB