No SSO cookie

VIDEO: Care este sunetul perfect pentru Audi?

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Care este sunetul perfect pentru Audi?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi Sound Studio este locul unde se naste si se perfectioneaza sunetul perfect pentru a reprezenta marca Audi.

 
 
Audi doreste sa creeze o identitate atat de puternica modelelor sale, incat sa poata fi recunoscute in trafic fara a le vedea.


Secretul acestei scamatorii este un sound personalizat si usor distinctibil. Pentru aceasta, compania s-a inarmat cu tehnologie audio de ultima ora, precum si programe de studiu speciale, pentru a fi sigura ca sunetul care atinge urechile, provenit dintr-o reclama Audi, este instantaneu recunoscuta si asociata cu marca. Pana si vocile, si microfoanele folosite pentru captarea lor, au fost lucrate si schimbate pana cand s-au potrivit perfect cu restl peisajului sonor.


Audi Sound Studio poate fi asimilat cu o obsesie vecina cu paranoia, insa cel putin a reuist sa produca un video comercial folosind cele mai tari scule audio, prevenite din ultima generatie de pe piata. Pentru cunoscatori, sau mai bine zis pentru maniacii din acest domeniu, marcile folosite sunt Neumann, API, Focusrite Reds si U47. Pentru toti ceilalti, ramane filmuletul, in care ii puteti vedea pe inginerii de sunet calare peste masini, circuit, in camere inchise, in studio, etc, inregistrand si captand orice sunet emis de catre un Audi.





                                                                          Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Audi | video |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2085 :: 22.11MB