No SSO cookie

VIDEO: Autocar prezinta cele mai tari masini testate din 1959 pana acum

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Autocar prezinta cele mai tari masini testate din 1959 pana acum
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jurnalistii britanici de la Autocar au realizat pe parcursul anilor peste 5000 de drive teste. Pentru a aniversa acest numar extraordinar, Autocar a realizat un top 5 a celor mai tari masini testate din 1959 si pana acum.

 
 
Prima masina prezentata este celebrul Mini, model lansat in 1959 si care este dotat cu un propulsor de 37 CP. Al doilea model in top in ordine cronologica este puternicul Jaguar E-Type, model care a fost lansat in 1961 si este dotat cu un propulsor de 265 CP. Acesta este urmat de modelul Volkswagen Golf 1 GTI din 1981 si de puternicul McLaren F1, modelul care a revolutionat lumea supercarurilor. Ultimul model din acest top este noul Porsche 911 GT3 RS.



Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1801 :: 17.78MB