No SSO cookie

Vanzarile Audi au crescut cu 22% in august

voteaza
(0/ 0)
Vanzarile Audi au crescut cu 22% in august
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi a anuntat o crestere a vaznarilor cu 22% in luna august a anului curent, fata de perioada similara din 2009.

 
 

Audi isi continua trendul ascendent catre pozitia de lider pe segmentul de piata al masinilor premium. Producatorul german a raportat vanzari de 80.300 unitati in luna august la nivel mondial, cu 22% mai mult decat in perioada similara a anului precedent.

In primele opt luni ale anului vanzarile la nivel global au crescut cu 18%, fata de 2009. Marca premium a Grupului VW a inergistrat cresteri ale vanzarilor in principal pe pietele din China si SUA, insa si in Germania sau in alte tari ale Europei de Vest lucrurile au stat la fel de bine. Oficialii Audi anunta ca se asteapta la o crestere substantiala pe piata germana, acolo unde Audi A1 este un adevarat hit.
 

Noul model german a stranit un interes extraordinar, aducand in showroom-uri peste 200.000 de vizitatori in prima saptamana. Principala piata de desfacere este China, unde doar in luna august s-au vandut 22.358 de unitati. Germania se mentine pe pozitia a doua, cu un total de 15. 394 e unitati livrate in august 2010.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2044 :: 22.11MB