No SSO cookie

Vanzari record la Skoda in luna mai

voteaza
(0/ 0)
Vanzari record la Skoda in luna mai
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Skoda raporteaza vanzari record pentru istoria sa in luna mai din 2010.

 
 

Skoda a reusit si in luna mai sa creasca, cu cele 65.349 vehicule vandute (un plus de 10% fata de anul anterior), inregistrand un nou record de vanzari, adica cea mai buna luna mai din istoria companiei. Astfel, de la inceputul anului si pana acum, vanzarile au crescut cu 16,6%, la 307.427 unitati. O participare importanta la aceasta crestere, a avut-o din nou piata chineza, unde in mai au fost livrate 14.162 vehicule, iar, cumulat, in perioada primelor cinci luni ale anului, 68.977 unitati.

 

Pe piata proprie, in Cehia, Skoda a repurtat din ianuarie si pana in mai 2010 o crestere a vanzarilor de 20,9 %, la 24.700 autovehicule. in Europa de Vest, tocmai in Marea Britanie, cresterile au atins 72%, iar in Spania 65%. In Germania, datorita conditiilor pietei, dupa trecerea efectului primei de casare, vanzarile s-au redus cu 36%, conditii in care Skoda si-a pastrat totusi pozitia de importator nr. 1.

 

Modelul Skoda cel mai vandut la nivel mondial este si in luna mai Octavia cu 26.967 autovehicule, valoare ce corespunde unei cresteri de 16,7%. Un interes foarte mare a fost inegistrat pentru modelele Superb (+ 193,3 %; 9.217 autovehicule) si Yeti (un plus mai mare de 500 %, 4.266 autovehicule).

 

Ne-am folosit in mod activ punctele forte detinute in Europa Centrala si de Est, dar am profitat si de strategia timpurie internationala a companiei, crescand in continuare in China, India si Rusia. Determinat de incheierea multor programe de casare, in 2010, situatia constituie in continuare o provocare, mai ales in Europa”, explica Reinhard Fleger, Membru al consilului de administratie Skoda, responsabil pentru domeniile marketing si distributie.


Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1600 :: 17.78MB