No SSO cookie

Vanzari lichidate la noul Ferrari 599 GTO

voteaza
(0/ 0)
Vanzari lichidate la noul Ferrari 599 GTO
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toate cele 599 de exemplare ale modelului Ferrari 599 GTO au fost vandute inca din seara in care modelul a fost prezentat oficial.

 
 

Ferrari a prezentat oficial noua bijuterie din gama sa: 599 GTO. Evenimentul care a marcat lansarea celui mai rapid Ferrari de sosea din istorie a fost marcat de prezenta lui Luca di Montezemolo, presedintele consiliului de administratie, Amedeo Felisa, CEO, si Pierro Ferrari, fiul legendarului Enzo Ferrari.


Ferrari a ales Academia Militara Italiana in palatul Ducilor din Modena pentru a gazdui acest eveniment exclusivist la care au participal pilotii de test ai fabricii Ferrari, cadeti militari si circa 500 de clienti.


La evenimentul de prezentare al noului 599 GTO s-a anuntat ca toate cele 599 de exemplare ale modelului au fost deja vandute.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1937 :: 22.11MB