No SSO cookie

Uzina poloneza Daewoo-FSO a semnat un acord cu bancile creditoare

voteaza
(0/ 0)
Uzina poloneza Daewoo-FSO a semnat un acord cu bancile creditoare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daewoo – FSO, filiala poloneză a Daewoo Motors, a semnat un acord cu 6 bănci creditoare prin care urmează să primească un împrumut de 131,33 milioane de euro, anunţă autoactu.com.

 
 
[poza1s]Daewoo-FSO, este una din mai multele uzine victime ale falimentului suferit de compania mamă din Coreea de Sud.. Uzina poloneză ajunsă de asemenea în stare critică, a semnat luni un acort cu 6 bănci poloneze, care creditează uzina cu suma de 591 milioane de zloti / 131,33 milioane de euro. Acordul parafat între filiala poloneză şi bănci prevede, potrivit ministerului responsabil cu economia din Polonia, reducerea unei părţi din datoria avută de uzină şi reeşalonarea restului rămas pe o perioadă care nu a fost precizată deocamdată. Uzina Daewoo-FSO, care are 3.200 salariaţi, mu face parte din patrimoniul Daewoo Motor ce a fost achiziţionat de General Motors, pentru înfiinţarea companiei GM Daewoo. Fabrica poloneză este deţinută în continuare în proporţie de 88,67% de Daewoo Motor, iar 9,19% din fabrică fiind ale trezoreriei poloneze. La momentul crizei financiare a uzinei, datoriile totale au fost evaluate la un miliard de euro, din care 855 de milioane euro apartineau companiei-mama. In continuare, o delegatie poloneza urmeaza sa discute la Seul cu reprezentantii Daewoo asupra situatiei datoriilor uzinei poloneze.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1891 :: 22.09MB