No SSO cookie

Uwe Gemballa a fost asasinat in Africa de Sud

voteaza
(0/ 0)
Uwe Gemballa a fost asasinat in Africa de Sud
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lumea tuningului a suferit o pierdere in persoana fondatorului companiei Gemballa, care a fost asasinat in Africa de Sud.

 
 

Fostul sef si fondatorul companiei de tuning Gemballa, Uwe Gemballa, a fost gasit mort in Africa de Sud dupa mai multe luni de cand acesta era dat disparut.


Uwe Gemballa se afla in vacanta la Johannesburg, iar din luna februarie a acestui an nu a mai fost de gasit. Abia acum autoritatile sud-africane au reusit sa-i descopere corpul neinsufletit, insa nu au oferit alte detalii presei. Gemballa, unul dintre cei mai importanti tuneri auto, a fost in pragul desfiintarii, insa compania a fost relansata de o alta conducere.


Moartea suspecta a lui Uwe Gemballa este legata, conform zvonurilor din presa, de unul dintre sefii lumii interlope din Cehia, Radovan Krejcir. Gemballa si Krejcir derulau o serie de afaceri impreuna din 2002, care erau legate de tranzactii ilegale cu bani.


Gemballa nu i-a mai putut plati cehului o serie de datorii si a fost amentintat cu moartea de acesta. Conform unor surse apropiate situatiei, Krejcir i-ar fi spus lui Gemballa ca este “un om mort”. Din putinele detalii care exista, se stie ca Uwe s-a intalnit cu un asociat rus al lui Krejcir pe aeroportul din Johannesburg in data de 8 februarie 2010. Boss-ul tunerului german a disparut din acea zi. Conform politiei, rapitorii lui Gemballa i-au sunat sotia si au cerut 1 milion de dolari pentru rascumpararea lui, insa banii nu au venit si Uwe a fost in cele din urma gasit mort.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1849 :: 22.11MB