No SSO cookie

Unul din rarele Porsche 911 Strassenversion GT1 este de vanzare

voteaza
(0/ 0)
Unul din rarele  Porsche 911 Strassenversion GT1 este de vanzare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche 911 Strassenversion GT1, 700 CP,  la un pret de 1,2 milioane de euro.

 
 

Poate ca acesta nu este cel mai frumos Porsche, dar Strassenversion 911 GT1 este, fara indoiala, unul dintre cele mai rare si radicale  „street legal 911” care au fost fabricate de  firma din Stuttgart.

Strassenversion 911 GT1 este versiunea completa a unui Porsche de curse GT1din 1997. Acesta  are multe modificari, inclusiv o caroserie din fibra de carbon pentru a imbunatati aerodinamica si a scadea greutatea  masinii si un motor turbo, o versiune a motorului original de curse cu sase cilindri si 540 CP.

Acum, unul din putinele exemplare construite pentru a omologa Porsche 911 GT1 la sfarsitul anilor 90 (Porsche spune ca a construit in jur de 20 de masini) este de vanzare la un pret de 1.2 milioane de euro, pe un site german.

Vanzatorul spune ca masina se afla la Tokio, dar poate fi livrata oriunde. El declara, de asemenea, ca motorul are in jur de 700 CP.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4145 :: 22.17MB