No SSO cookie

Ungurul Gergo Szabo se indreapta catre un nou titlu in CNR

voteaza
(0/ 0)
Ungurul Gergo Szabo se indreapta catre un nou titlu in CNR
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Gergo Szabo, pilotul echipei Jack Daniel’s Rally Team, a castigat Raliul Aradului si devine principalul favorit la un nou titlul in Campionatul National de Raliuri.

 
 

Raliul Aradului a adus echipei Jack Daniel’s Rally Team rezultate exceptionale. Campionul en titre Gergo Szabo a castigat raliul si se indreapta spre un nou titlu, Edwin Keleti si Victor Ponta, deja campioni, au ocupat locul 2 la grupa A si Catalin Berari si Mihai Sandu locul 2 la grupa K .

Mihai Leu: „ Am organizat pentru al doilea an un raliu la Arad si ma bucur ca a fost un succes. Si mai mult ma bucur ca echipa pe care o conduc este invingatoare la Arad si ca prin aceste rezultate am transmis mesajul nostru: Condu responsabil: nu bea la volan! atat aradenilor, cat si iubitorilor de raliu din Ungaria. Avem 459 de puncte si suntem pe locul 1! Gergo Szabo a facut o cursa extraordinara. Victor si Edwin au sosit pe locul 2, Catalin Berari la fel, Viorel Ivan la Cupa Dacia, prin victoria sa, a contribuit la succesul echipei.”

 

Gergo Szabo: "Am castigat pentru a doua oara la Arad si ne bucuram foarte tare. Mai avem o etapa si speram la un nou titlu. Pentru mine bucuria este enorma. Am muncit mult si meritam din plin aceasta victorie. Cu 108 puncte, suntem primii in clasament, dar lupta nu va fi usoara. Evident, ne asteapta raliul Iasiului si ultima batalie. Victoria de la Arad a fost cadoul meu si a lui Levente pentru mine!

Jack Daniel’s Rally Team a sarbatorit victoriile membrilor echipei, dar si zilele de nastere a 2 dintre ei: Gergo Szabo si Victor Ponta. Nascuti in aceeasi zi – 20 septembrie – cei doi au petrecut cu Jack si tort. Si pentru ca in septembrie se sarbatoreste in fiecare an ziua lui Jack Daniel, in acest an, la Arad au fost practic 3 sarbatoriti: Jack, Gergo si Victor!

Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1357 :: 17.78MB