No SSO cookie

Un recall Toyota: 11.500 Lexus LS au probleme la directie

voteaza
(0/ 0)
Un recall Toyota: 11.500 Lexus LS au probleme la directie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota a anuntat ca va face un recall global la 11.500 unitati din gama modelului Lexus LS.

 
 

Toyota, primul producator auto din lume, a anuntat efectuarea unui nou recall in gama lui Lexus LS. Se pare ca problemele producatoruluinipon nu se mai termina, insa in cazul acesta nu mai este vorba de celebra pedala de acceleratie.


Cele 11.500 de unitati care vor fi rechemate in service prezinta probleme la sistemul de directie. Modelele care vor fi rechemate in service sunt LS460, LS460L si hibrizii LS600h si LS600hL. Recall-ul prevede 3.800 unitati din SUA, 4.500 in Japonia si cateva zeci in Marea Britanie.
 

Conform lui Mieko Iwasaki, purtatorul de cuvant al producatorului nipon, au fost consemanate mai multe plangeri care sustin ca rotile nu revin in pozitia originala foarte repede dupa ce se efectueaza un viraj. In ciuda nenumaratelor recall-uri, Toyota arata ca ia in serios probleme aparute la masinile sale si face tot posibilul pentru a-si multumi clientii.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2097 :: 22.18MB