No SSO cookie

Un pustan face politia sa mearga in cerc

voteaza
(0/ 0)
Un pustan face politia sa mearga in cerc
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un Citroen Saxo distrus pentru participarea la curse ilegale.

 
 

Un adolescent iresponsabil, la volanul unui Citroen Saxo a reusit sa faca politia britanica sa alerge in cerc, in zona industriala Hams Hall in apropierea orasului Coleshill, Anglia, luna trecuta, in timpul unei actiuni politienesti asupra unor curse auto ilegale.

Unul dintre spectatori s-a oprit pe marginea drumului si a filmat incidentul, apoi l-a uploadat pe Youtube, pentru a fi vazut de toti.

Totul a inceput cand un Seat Leon nemarcat a inceput urmarirea, dar soferul Citroen Saxo a accelerat apoi a intors pe autostada aglomerata.

Cateva masini de politie au venit in ajutorul Seat Leon, dar soferul Citroenului a reusit sa scape deoarece politistii nu au vrut sa puna in pericol vietile celorlalti participanti la trafic.

Politia a gasit mai tarziu masina abandonata la aproximativ 20 km distanta, dar nu si pe sofer.

Un purtator de cuvant al politiei a declarat : “A fost luata hotararea de a nu urmari masina, pentru siguranta celorlalti participanti la trafic”

Masina franceza a fost distrusa mai tarziu, la adapostul unei legi a Inaltei Curti din Birmingham, care interzice cursele ilegale de masini.

Inspectorul Patrick Devereux de la  Politia Warwickshire , declara:

“Toate masinile care participa la aceste curse vor sfarsi, in final, distruse. Nu vrem ca oamenii sa creada ca facem asta doar pentru a nu-i mai lasa sa se distreze. O facem pentru a proteja industria locala si populatia care locuieste in apropiere. Nu doar cursele ilegale de masini din aceasta zona sunt o problema, ci si motociclistii care folosesc aceasta autostrada”.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2378 :: 17.78MB