No SSO cookie

Un Porsche 9ff GT9-R a fost facut praf in Anglia

voteaza
(0/ 0)
Un Porsche 9ff GT9-R a fost facut praf in Anglia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un Porsche 9ff GT9-R a fost facut praf in Anglia in timpul unei curse pe circuitul Bruntingthorpe Proving Ground din Leicester, Anglia.

 
 
Accidentele in care sunt implicate masini exotice, supercar-uri si hypercar-uri devin din ce in ce mai dese. Cel mai recent accident are ca si protagonist principal modelul Porsche 9ff GT9-R. Acesta este un 911 complet modificat de catre cei de la 9ff. Acestia au reusit sa faca dintr-un 911 docil, un Veyron Killer de 1120 CP si cuplu de 1000 Nm.

Modelul 9ff GT9-R este dotat cu un propulsor
boxer de 4.0 litri, in 6 cilindri. Este capabil sa atinga 0-100 km/h in doar 2.9 secunde si 0-300 in 15.8 secunde. Viteza maxima este de 414 km/h, cu 7 km mai mult decat Bugatti Veyron.

Prin modelul 9ff GT9-R,
Porsche si 9ff au demonstrat ca nu ai nevoie de un W16 de 8.0 litri cu 4 turbine pentru a face performanta. E de ajuns si unul de 4.0 litri. Porsche urma sa comercializeze doar 20 de unitati din modelul Porsche 9ff GT9-R, acum raman doar 19.

Accidentul a avut loc pe circuitul Bruntingthorpe Proving Ground din Leicester, Anglia. Masina a atins viteza de 350 km/h, iar intr-o curba a patruns putin pe iarba, dupa care soferul a pierdut controlul. Pretul unui asemenea model este de aproximativ 800.000 de euro. Modelul 9ff GT9-R este oficial cea mai rapida masina din lume.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1679 :: 22.04MB