No SSO cookie

Un politist a amendat un primar, iar primarul l-a amendat pe politist

voteaza
(0/ 0)
Un politist a amendat un primar, iar primarul l-a amendat pe politist
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Primarul orasului Norway din Carolina de Sud a fost amendat de un politist pentru depasirea vitezei legale

 
 

Nu stim daca sa radem sau sa plangem dupa ce citim acesta ciudata poveste care a avut loc pe 18 ianuarie in Carolina de Sud si care a fost inregistrata de o camera aflata pe masina de politie.

Totul a inceput cand un politist l-a oprit pe primarul din Norway, Jim Preacher, pentru ca acesta a condus cu 110 km/h intr-un loc unde limita era 80 km/h, un Dodge Charger de politie, neinregistrat. Masina a apartinut  sefului politiei orasului Norway pana in august 2011, cand s-a desfiintat divizia din lipsa de fonduri. Politistul l-a amendat pe primar cu 185 dolari si patru puncte de penalizare. Primarul, suparat, a hotarat sa se razbune. A pornit luminile si sirenele de politie pentru a-l opri pe politist.

“Pot sa vad carnetul de conducere?” i-a cerut Preacher politistului. Politistul i-a aratat permisul si l-a intrebat pe primar de ce l-a oprit. “Stii ce se intampla daca intervii in actiunea unui ofiter de politie?”. Primarul i-a spus ca el lucra ca politist al orasului si efectua o ancheta intr-un jaf armat la benzinarie. S-a intors inapoi la masina lui cu permisul politistului si cu documentele masinii, unde a stat 23 de minute.

In acest timp, politistul si-a sunat superiorul, spunandu-i ca nu stie de ce l-a oprit primarul. Acesta a cerut sa vorbeasca cu Preacher, care i-a transmis: “Voi face o plangere oficiala, il voi lua cu mine la biroul meu si ii voi da o amenda pentru ca a intervenit intr-o ancheta a unui ofiter de politie”. Preacher i-a mai spus superiorului politistului, ca acesta a incercat sa-l “convinga” sa-l lase sa plece fara amenda.

Inregistrarea se termina cand Preacher ii spune politistului: “Fiule, ai multe de invatat”.

Povestea nu a avut nici o finalitate, pentru ca Departamentul de Politie din Carolina de Sud s-a intrebat daca primarul avea dreptul sa-l opreasca pe politist.

Departamentul de politie verifica acum cum a obtinut primarul functia de politist al orasului, functie obtinuta pe 9 ianuarie 2012 intr-o sedinta a consiliului orasului si a cerut ajutorul Procurorului general al Statului Carolina de Sud.

http://www.wistv.com/category/195964/video-landing-page?autoStart=true&topVideoCatNo=default&clipId=6693456

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3723 :: 22.12MB