No SSO cookie

Un ofiter de politie distruge un VW Golf R

voteaza
(0/ 0)
Un ofiter de politie distruge un VW Golf R
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un VW Golf R a fost distrus de un ofiter de politie in timpul unor teste

 
 

Politia din Manchester, Marea Britanie a lansat o ancheta oficiala pentru a afla modul in care unul dintre ofiterii sai a distrus un Golf R hatchback nou, care a fost imprumutat de catre Volkswagen, in scop de testare, in timp ce rula pe drumurile publice la 2 dimineata.

In echiparea europeana, Golf R, in valoare de  31000 lire in Marea Britanie, are un motor turbo de 2.0 litri, cu patru cilindri in linie si 270 CP si este capabil sa atinga o viteza maxima de 250 km/h, iar de la 0-100 km/h ajunge in 5,7 secunde.

Potrivit raportului preliminar al politiei, ofiterul efectua testarea Golf R, impreuna cu un alt ofier intr-un Audi nemarcat, atunci cand a pierdut controlul asupra masinii, intr-un sens giratoriu din Calea Wharfside, Trafford Park. Accident a fost atat de grav incat ofiterul de politie de 40 de ani a fost scos de echipa de descarcerare prin taierea masinii.

Cu toate acestea, barbatul a suferit doar unele leziuni pe spate, a fost spitalizat, dar a fost deja externat.

Un ofiter superior de la Politie a declarat:
"Masina a fost testata dar a mers gresit.  Politia utilizeaza drumurile publice pentru testarea vehiculelor.  Riscul este redus datorita locatiei si a momentului in care  se face acest lucru. Celalalt ofiter plecat cu  Audi odata cu cel cu Golf-ul a plecat in patrulare in alt loc, asa ca nu a vazut accidentul”.
"Conducator Audi a mers la fata locului imediat dupa accident pentru a-si ajuta colegul. VW era dat cu titlu de imprumut, deoarece societatea incearca sa le vanda Politiei.”
"S-ar parea ca au existat conditii de polei in noaptea cand s-a intamplat. Automobilul a fost testat in primele ore ale diminetii si se alfa la politie de cateva zile. Ideea era de a o conduce cativa ofiteri care sa spuna ce cred despre ea, inainte de a decide daca sa le cumparam ".

Politia a declarat ca ofiterul a fost suspendat temporar de la obligatia de conducere cat timp se investigheaza cazul, adaugand ca din cauza incidentului va fi revizuita politica  privind testarea masinilor de catre ofiteri pe drumurile publice.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1872 :: 17.79MB