No SSO cookie

Un client misterios a cumparat 10 Aston Martin One-77

voteaza
(0/ 0)
Un client misterios a cumparat 10 Aston Martin One-77
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Surse din cadrul companiei Aston Martin sustin ca un client ramas secret a achizitionat 10 exemplare ale modelului One-77 pentru 17,7 milioane de dolari.

 
 

Un misterios pasionat de masini a cumparat zece exemplare ale modelului Aston Martin One-77, pentru suma de 17,7 milioane de dolari. Aston Martin One-77 a atins viteza de 355 km/h, devenind astfel cel mai rapid model al marcii britanice din istorie.


In timp ce compania nu a dat niciun indiciu despre cine ar putea fi acest cumparator, sursele interne pronunta cuvantul Middle Eastern si anunta ca fiecare masina are o nuanta speciala de caroserie si un interior diferit.

Aston Martin One-77 este un supercar propulsat de un motor V12 de 7.3 litri si 710 de cai putere. Aston Martin va produce 77 de exemplare ale acestui model, iar comanda de 10 unitati reprezibnta vanzarea a 13% din productie.



Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1545 :: 17.78MB