No SSO cookie

Ultima etapa pe asfalt pentru piloti din Citroen Racing Trophy Romania

voteaza
(0/ 0)
Ultima etapa pe asfalt pentru piloti din Citroen Racing Trophy Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen Racing Trophy Romania va consemana o noua etapa in cadrul Raliului Clujului.

 
 

Alex Filip, Vlad Cosma, Danny Ungur si Mihai Lacatus sunt singurii piloti inscrisi in Citroen Racing Trophy Romania care vor lua startul la Raliul Clujului. De la etapa a patra din Campionatul National de Raliuri va lipsi Nistor Duval, nerefacut inca dupa accidentul din Raliul Targu Mures.

 

Dupa ce au castigat 8.300 Euro la Raliul Targu Mures, pilotii din Citroen Racing Trophy Romania sunt pregatiti pentru ultima etapa de asfalt din 2010. Toti cu exceptia lui Nistor Duval. „Accidentul de la Targu Mures a fost unul mult mai grav decat a parut la prima vedere. Am crezut ca pot lua startul in Raliul Clujului, dar medicii mi-au interzis acest lucru. Acum ma simt mult mai bine, dar totusi nu pot rezista un raliu intreg in masina. Profit de aceasta pauza pentru a ma pregati cat mai bine pentru Raliul Sibiului, prima etapa pe macadam din 2010”, a spus Nistor Duval.

 

In schimb, Alex Filip, Danny Ungur, Vlad Cosma si Mihai Lacatus sunt pregatiti pentru lupta de la grupa A pe specialele de asfalt din jurul orasului Cluj Napoca. Programat in acest sfarsit de saptamana, Raliul Clujului, etapa a 4-a din Campionatul National de Raliuri, este inclus si in programul Citroen Racing Trophy Romania. Si la aceasta etapa pilotii inscrisi in acest trofeu se vor lupta pentru premii in valoare totala de 15.300 Euro, un record in competitia nationala.


Dupa primele trei etape ale sezonului suntem pe primul loc intre pilotii care concureaza in Citroen Racing Trophy Romania. Ne-am fi dorit sa ne implicam mai mult si in lupta pentru titlul de la grupa A, dar deocamdata nu se poate. Anul trecut am castigat la Cluj si voi face tot posibilul pentru a repeta acel succes si in 2010”, a spus Alex Filip, cel mai bine clasat pilot din Citroen Racing Trophy Romania.

 

Raliul Clujului, programat in acest sfarsit de saptamana, are o lungime totala de 282,9 kilometri dintre care 108 kilometri impartiti in 8 probe speciale. Urmatoarele etape incluse in Citroen Racing Trophy Romania sunt: Raliul Sibiului (16-18 iulie), Raliul Tara Barsei (27-29 august), Raliul Aradului (17-19 septembrie), Raliul Iasiului (8-10 octombrie) si Sibiu Rally Show (noiembrie).


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1490 :: 17.79MB