No SSO cookie

TVR va reveni cu un nou roadster

voteaza
(0/ 0)
TVR va reveni cu un nou roadster
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Proprietarul companiei TVR a declarat ca va reveni pe piata cu un nou roadster.

 
 
Nikolai Smolenski a declarat ca doreste sa reinvie compania TVR printr-un nou roadster care se bazeaza pe un propulsor de Corvette. Noul model va fi produs in Germania.

Noile modele s-ar putea sa fie produse de catre Gullwing, aceasi companie care produce si modelele AC. Acestia produc momentan modelul AC VI, succesorul arhicunoscutului AC Cobra. Alan Lubinsky, proprietarul companiei AC, a declarat ca se discuta despre o colaborare, dar inca nu s-a decis nimic concret.

Smolenski a cumparat compania TVR in 2004 pentru o suma de aproximativ 15 milioane de lire sterline. Insa din cauza faptului ca nu a putut sustine producerea modelelor TVR, firma a falimentat in 2006, lasand cei 250 de angajati fara locuri de munca. Acesta a declarat pentru Autocar ca propulsorul Corvette se potriveste cel mai bine planurilor si ca pe viitor se gandeste chiar si la lansarea unui model hibrid.

Nikolai Smolenski a mai spus ca primul model va fi unul decapotabil, asemanandu-se cu modelul Tuscan. In ceea ce priveste pretul, acesta a spus ca va fi asemanator cu un model Corvette vandut in Europa.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1972 :: 22.17MB