No SSO cookie

Tunerul Gemballa isi inchide portile

voteaza
(0/ 0)
Tunerul Gemballa isi inchide portile
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania de tuning specializata in modificarea modelelor Ferrari si Porsche isi va inchide portile.

 
 
Gemballa este una dintre cele mai apreciate case de tuning din Europa. Tunerii germani sunt recunoscuti ca fiind niste profesioniosti desavarsiti. Criza companiei a inceput inca de la disparitia fondatorului Uwe Gemballa din februariei.

Uwe Gemballa, 51 de ani, se afla intr-o vacanta in Africa de Sud, mai oprecis in capitala acestei tari, la Johannesburg. Orasul sud-african este recunoscut in intreaga lume pentru gradul ridicat de violente, motiv pentru care disparitia boss-ului Gemballa a ingrijorat autoritatile.

Compania germana a intrat in lichidare din cauza faptului ca nu au fost platite taxele fata de Fisc, taxe care se ridica la suma de 8 milioane de euro. Procesul de lichidare a fost inceput de sotia tunerului. Aceasta a declarat ca a fost contactat de Uwe inaintea disparitiei pentru a-i transfera suma de 1 milion de euro.

Printre modelele realizate tunerul german amintim modelul Gemballa Mirage GT si Gemballa Tornado. Cel mai recent model a fost cel bazat pe un avion MIG, realizat pe baza unui Ferrari Enzo.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1562 :: 17.84MB