No SSO cookie

Trei premiere mondiale BMW la Detroit 2011

voteaza
(0/ 0)
Trei premiere mondiale BMW la Detroit 2011
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW a pregatit trei premiere mondiale pe care le va prezenta la Detroit Motor Show 2011.

 
 
In mai putin de trei saptamani, Detroit va fi gazda Salonului Auto International Nord American, unde BMW va fi prezent cu trei premiere mondiale.
Acestea includ Noul Seria 6 decapotabil, Seria 1 M Coupe, si reimprospatatul Seria 1, in ambele variante, Coupe si Cabrio. Toate masinile prezentate ca premiere mondiale, nu mai sunt o noutate pentru presa auto, doar daca nu cumva, producatorul bavarez a mai ascuns niste asi prin maneca.


Prima generatie a Seriei 6 este o decapotabila sport, care va fi lansata sub denumirea de 650i. Acesta vine cu o motorizare de 400 CP, 4,4 litri turbo, V8, cu o transmisie, fie manuala cu sase trepte, fie automata cu opt rapoarte. Noul 650i Cabrio va fi disponibil spre vanzare din prmavara anului 2011, in timp ce varianta Coupe va urma imediat dupa aceea.


Urmatorul la rand este Seria  M1  Coupe, cu motorul twin-turbo, realizat in intregime din aluminiu, cu o capacitate de 3.0 litri, sase cilindri in linie, capabili sa "necheze" 355 CP, drect catre puntea spate, prin inetrmediul unei transmisii manuale cu sase viteze.  M1 Coupe va fi disponibil, in cantitati reduse, din primavara anului 2011.


In final, Seria 1 Coupe si Cabrio, vin cu un facelift minor, vizibil intr-un mod discret atat la exterior, cat si in habitaclu, insa pastrand aceleasi caratceristici tehnice precum modelul initial. Versiunile faceift ale Seriei 1, vor fi si ele disponibile spre vanzare, tot din primavara anului 2011.


 
 
Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

urite ca orice BMW....nemtii erau buni la tancuri doar....BMW in ultimul timp merge rau...X6 se rastoarna usor pe gheata ...si oricum ,sunt scumpe si proaste

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6054 :: 22.05MB