No SSO cookie

Transformers din metal reciclat

voteaza
(0/ 0)
Transformers din metal reciclat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sunteti fani ai personajelor din filmul de fictiune, Transformers? Acum va puteti comanda modelul favorit, construit din metale reciclate.

 
 
Daca ati indragit personajele Transformers atat de mult incat sa va doriti unul, care sa fie al vostru, acum acest lucru se poate realiza. Insa din start trebuie sa stiti ca este vorba despre o editie extrem de limitata si ca modelele de 60 centimetri inaltime, in valoare de 280 Euro, fiecare, au fost deja vandute. Nicio grija, modelul inalt de 2,5 metri, in valoare de 5500 Euro, este inca disponibil!


Este vorba despre niste lucrarile unui sculptor irlandez, realizate din metal reciclat, inspirate din fantasticul film al lui Michael Bay, si din mai putin fantastica continuare a acestuia. Modelele mari sunt colorate, cele de mici dimensiuni, nu.


Dintre cele trei modele ramase spre vanzare, doua il reprezinta pe Optimus Prime. Acesta este realizat in doua variante: "mare", construit din  bujii, pedale de frana auto si altele, si o versiune de 2,5 metri, care se presupune ca e cea "mica". Aceasta din urma are 2,5 metri si costa 5500 Euro.


Versiunea mare a lui Optimus Prime cantareste 550 kg si a fost finisat, lacuit si vopsit, astfel incat posesorul nuse va taia in partile componente ale personajului. Este construit din componente provenite de la masini, barci, motociclete, si masini de spalat.


Cea de a treia, si ultima sculptura existenta, cantareste 400 kg, are 2,2 metri inaltime, si il reprezinta pe Bumblebee. Costa 5500 Euro, si este vopsit in culorile caracterului original, la fel ca personajul Optimus Prime, cel de 2,5 metri.


Daca sunteti pasionati de sculpturile in metal, sau doriti sa vedeti ce alte nebunii din metal reciclat mai exista, sau cum arata, aveti la dispozitie galeria foto alaturata.

 
Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2867 :: 17.79MB