No SSO cookie

Transformers 3 - Dark of the Moon, al treilea trailer

voteaza
(0/ 0)
Transformers 3 - Dark of the Moon, al treilea trailer
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Al treilea episod din seria Transformers va rula pe marile ecrane incepand cu 1 iulie, iar Paramount creste tensiunea si asteptarea cu al treilea trailer pentru Transformers 3 - Dark of the Moon.

 
 
 

Cel mai nou preview are o durata de peste doua minute si jumatate si in el, pe langa o serie de scene in care efectele speciale sunt bineinteles excelente, facem cunostinta cu Shockwave, noul “bad mecha guy” din Transformers, prezent cu tot arsenalul din dotare.

 

Avem de asemenea posibilitatea de a o... evalua :) ceva mai bine pe noua eroina Rosie Huntington-Whiteley, precum si un Optimus Prime dotat acum si cu un jetpack.

 

Asa cum spuneam mai sus, Transformers 3 - Dark of the Moon va avea premiera pe marile ecrane din Statele Unite la 1 iulie si, de aceasta data, vom putea vedea Autobotii si Decepticonii in 3D.


Pentru confortul vostru, am inclus mai jos si primele doua trailere.
 

Cristian Iovitu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1734 :: 22.14MB