No SSO cookie

Training pentru reducerea costurilor in service-uri

voteaza
(0/ 0)
Training pentru reducerea costurilor in service-uri
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Henkel Romania a organizat un training dedicat solutiilor Loctite si Teroson pentru reparatii auto.

 
 

Henkel Romania, prin divizia Adezivi Industriali Generali, a organizat, pe 4 mai 2010, un training dedicat solutiilor Loctite si Teroson pentru reparatii si mentenanta auto, la care au participat peste 100 de ingineri din service-uri auto din toata tara.

Potrivit specialistilor Henkel prezenti la eveniment, principalele provocari ale inginerilor de service, legate de reconditionarea masinilor, tin de calitatea reparatiei, fiabilitatea si siguranta reparatiei, timpul de lucru cat mai redus si gradul de complexitate tot mai ridicat in ceea ce priveste asistenta tehnica si solutiile/tehnologiile de reparatii. De asemenea, inginerii din service-uri trebuie sa aiba in vedere in permanenta, mai ales in contextul actualei crize economice, obtinerea unor costuri cat mai reduse, diminuarea numarului de reparatii ineficiente, precum si a numarului de operatiuni suplimentare unei reparatii defectuoase, pentru a-si fideliza clientii existenti si a castiga unii noi.

 

Cei prezenti la eveniment s-au putut familiariza cu solutiile de varf in acest moment in ceea ce priveste inovatia pentru industria automotive, care sunt, potrivit Henkel, lipirea parbrizelor cu adeziv poliuretanic primerless, lipirea cupolelor si a panourilor laterale in loc de sudarea lor, produse de protectie si antifonare a caroseriei pe baza de apa, repararea pieselor din plastic in loc de inlocuire, rigidizarea caroseriei prin utilizarea de spume structurale (facand ansamblul mai usor, dar mai rezistent), aplicarea noilor „cordoane” de etansant de caroserie exact ca in fabrica, utilizarea spray-ului de control in vopsitorii, inaintea procesului de vopsire.

 

“Cota de piata a brandurilor Loctite si Teroson, in Romania, pe piata auto, este de 20%, insa vorbim despre o piata cu potential mare de crestere. Prin calitate, inovatie, asistenta tehnica, dar si prin portofoliu- gama completa de solutii globale oferite-, ne propunem sa crestem aceasta cota,” a declarat Cristian Taban, Business Manager Romania si Bulgaria pentru Divizia Adezivi Industriali Generali.

 

Specialistii Henkel prezenti la eveniment au subliniat faptul ca solutiile de la acelasi furnizor ofera garantia calitati, fiabilitati si durabilitatii, astfel incat reparatia facuta sa se ridice la standardul „de fabrica” si masina reparata sa-si mentina cotatia EuroNCAP data de fabrica. De altfel, siguranta a fost elementul pe care au pus accentul trainerii Loctite, aceasta siguranta garantata pe care o au solutiile companiei provenind din colaborarea directa cu producatorii de automobile. Potrivit companiei, inovatia joaca un rol foarte important, Henkel dezvoltand, impreuna cu marii producatori de automobile, in laboratoarele Henkel din toata lumea, produse si tehnologii noi, care sunt testate initial in laborator, apoi de catre producatorul de automobile care, in final, omologheaza produsul si il implementeaza pe linie.


Reprezentantii companiei au declarat ca Henkel ofera la nivel global solutii tehnice complete, cu garantia OEM/OES, implementate pe linia de fabricatie a autoturismelor, precum si o asistenta tehnica completa prin consultantii tehnici regionali si prin documentatia completa de pe site-ul sau.

 

Beneficiul principal al inginerilor de service prezenti la eveniment a fost accesul direct la know-how, cunoasterea si testarea practica a acestor solutii, care le vor aduce reduceri ale costurilor si timpului de lucru. De asemenea, folosirea unor solutii de ultima generatie duce la cresterea calitatii reparatiilor, pe fondul unei sigurante sporite, utilizand tehnologii garantate OEM/OES si care respecta standardele la zi UE, atat din punct de vedere al mediului cat si al sigurantei EURO NCAP,” a mai declarat Cristian Taban.
 

in cei 16 ani de la infiintarea sa in Romania, Henkel a lansat cu succes pe piata romaneasca un important numar de marci din portofoliul international Henkel, precum: Persil, Pur, Rex, Perwoll, Silan, Somat, Clin, Bref - dintre detergenti; Fa, Palette, Taft, Gliss, Schauma, Brillance, Syoss, Hattric, Vademecum dintre cosmetice; Ceresit, Thomsit, Moment, Super Attak, Loctite si Teroson – dintre adezivi si tehnologii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6153 :: 22.13MB