No SSO cookie

Toyota va lansa trei modele ecologice noi pana in 2012

voteaza
(0/ 0)
Toyota va lansa trei modele ecologice noi pana in 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota a declarat ca lucreaza la trei modele ecologice noi si ca acestea vor fi disponibile incepand cu anul 2012.

 
 
Toyota doreste sa extinda gama de modele ecologice, gama care momentan este redusa la Toyota Prius si Auris HSD. Unul dintre cele trei modele este Prius Plug-in. Acesta este dotat cu baterii Li-Ion si este capabil sa ruleze cu o viteza de 100 km/h, timp de 20 de kilometri, doar prin propulsare electrica.  In ceea ce priveste capacitatea acumulatorilor litiu-ion, oficialii japonezi nu au oferit prea multe amanunte, insa timpul de reincarcare de la o priza standard va fi de aproximativ 90 de minute.

Cel de-al doilea model
va fi cel mai probabil o masina de familie cu sapte locuri. Acest model va fi inspirat din Prius. Noul Prius Alpha va fi lansat in primavara anului viitor. Acesta ar putea sa foloseasca noua generatie de baterii Li-Ion. Noul model de familie va folosi aceasi platforma ca si actualul Prius, acelasi propulsor pe benzina de 1.8 litri, dar va avea un rand suplimentar de scaune. Modelul Prius Alpha va avea o lungime mai mare cu 300 de mm.

Al treilea model
va fi unul complet electric asemanator in dimensiuni cu modelul Toyota IQ si se va baza pe conceptul FT-Ev prezentat de japonezi la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul care face parte din clasa supermini are o lungime de 2.730 de milimetri, o inaltime de 1.490 mm si o latime de 1.680 mm. Viteza maxima pe care iQ-ul electric o poate atinge este de peste 100 km/h, iar autonomia bateriilor este de aproximativ 90 de kilometri.
 
Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2188 :: 22.11MB