No SSO cookie

Toyota planuieste un coupe ieftin

voteaza
(0/ 0)
Toyota planuieste un coupe ieftin
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O sursa din interiorul companiei japoneze a declarat ca Toyota lucreaza la dezvoltarea unui coupe ieftin pentru tineri.

 
 
Toyota doreste sa modifice conceptul GRMN Hot Hatch Concept si sa realizeze un coupe ieftin pentru generatia tanara. Conceptul a fost prezentat la inceputul anului la Salonul Auto de la Tokyo. Noul model coupe va fi un omagiu adus lui Hiromo Naruse, pilotul sef care a murit intr-un accident langa Nurburgring.

Noul model va fi plasat sub viitorul Toyota FR-S. Se pare ca realizarea unui coupe ieftin a fost unul dintre proiectele lui Naruse, producatorul japonez dorind sa-l onoreze prin finalizarea proiectului si introducerea sa in productie. Noul coupe va avea propulsorul montat in fata, iar tractiunea va fi una spate.

Platforma folosita ar putea fi cea a modelului Aygo, dar cu suspensie imbunatatita. Surse din interiorul companiei sugereaza faptul ca noul coupe ar putea fi lansat in 2012 si ca va avea un pret de aproximativ 10.000 de euro.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1587 :: 17.78MB