No SSO cookie

Toyota Land Cruiser 200 Facelift

voteaza
(0/ 0)
Toyota Land Cruiser 200 Facelift
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota introduce in Japonia un pachet facelift pentru modelul Toyota Land Cruiser 200

 
 

Toyota a dezvaluit oficial o versiune improspatata a Land Cruiser 200 sau V8, pe piata interna din Japonia.

La exterior, Land Cruiser 200 primeste un spoiler fata cu proiectoare de ceata noi, faruri redesenate cu benzi cu LED-uri integrate in partea de jos si o grila fata restructurata, cu lamele cromate.

Noile oglinzi exterioare cu semnalizare, impreuna cu grafica diferite a lampilor spate si jantele din aliaj  de 18 si 20 inch, completeaza noul aspect.

Modificarile aduse interiorului sunt limitate la grafica tabloului de bord, o mai buna amplasare a ecranului TFT, plasat intre cele doua indicatoare principale si noi culori si materiale pentru tapiterie.

Din punct de vedere tehnologic, Toyota si-a actualizat sistemul Multi-Terrain Select, care ofera posibilitatea de a modifica setarile de control al tractiunii si ABS pentru conditii diferite de conducere, precum si "craw control", facilitate care acsioneaza un pic ca un cruise control pentru viteze mici, off-road,  pe un teren dificil.

Land Cruiser 200 va continua sa fie oferit in Japonia intr-o singura varianta de motorizare, un motor V8 de 4,6 litri cu 316 CP la 5600 rpm si 460 Nm cuplu maxim la 3.400 rpm,  transmisie automata si tractiune 4x4.
Preturile pornesc de la 4.4 milioane de yeni (45.500 euro) pentru modelul GX cu cinci locuri si ajing pana la 6.3 milioane yeni (64.700 euro), pentru top-of-the-line, modelul ZX cu opt locuri.

Toyota ofera de asemenea, si doua pachete speciale pentru Land Cruiser 200, denumite "Luxury SUV" si "Urban Sports", care se adauga o serie de elemente de design personalizat in interior si exterior.

Toyota nu a spus cand planuieste sa introduca Land Cruiser facelift si pe alte piete din lume, dar cumparatorii trebuie sa se astepte sa-l vada la dealeri anul viitor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.6565 :: 17.81MB