No SSO cookie

Toyota are probleme in Coreea de Sud

voteaza
(0/ 0)
Toyota are probleme in Coreea de Sud
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota face un recall de aproape 13 mii de unitati in Coreea de Sud.

 
 

Toyota, cel mai mare producator de automobile din lume, a rechemat in service 12.984 de automobile in Coreea de Sud din cauza covoraselor care pot bloca pedala de acceleratie, transmite Newsin.

Acestea se adauga celorlalte peste 8 milioane de masini rechemate deja de Toyota la nivel mondial in ultimele luni. Toyota recheama automobilele Camry, sedan si hibrid, precum si sedan Lexus ES350 fabricat in perioada 29 noiembrie 2005 - 27 ianuarie 2010, arata datele publicate de Ministerul Transportului si Afacerilor Maritime din Coreea de Sud. Decizia de rechemare se refera si la 635 de vehicule importate de persoane fizice.

Toyota a inceput sa vanda automobile in Coreea de Sud in octombrie 2009 si si-ar putea revizui obiectivul de vanzari in aceasta tara in urma acestei masuri de rechemare in service.

"Imediat ce marcile Toyota au ajuns in Coreea de Sud a aparut problema rechemarilor masive, iar dominatia Hyundai pe piata interna nu a putut fi oprita", a declarat analistul companiei Hanwha Securities Co, Kang Sang Min.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2539 :: 17.78MB