No SSO cookie

Toyota Aqua cu pachet sport in Japonia

voteaza
(0/ 0)
Toyota Aqua cu pachet sport in Japonia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hibridul Aqua a primit, odata cu lansarea pe piata din Japonia, si upgrade-uri sport

 
 

Toyota nu pierde nici un moment si propune mai multe pachete de upgrade pentru noul hibrid Aqua, care va fi comercializat pe pietele din afara Japoniei sub denumirea de Prius C, si care-si va face debutul pe piata nord americana in ianuarie, la Detroit Motor Show.

In aceeasi zi in care Aqua a fost pusa in vanzare pe piata sa de origine, Toyota TRD, divizia de curse si performanta a Toyota, a anuntat o multime de upgrade-uri de tuning pentru hatchback-ul sub-compact.

Incepand cu pachetul exterior, oferta TRD include un nou spoiler fata  cu orificii de aerisire suplimentare si optional LEDuri de zi, praguri laterale, un spoiler acoperis si un spoiler spate care incorporeaza un difuzor de aer intr-un finisaj negru mat.

Pentru interior, exista un buton nou de pornire TRD. Optiunile de performanta sunt limitate, pentru moment, la un sistem de evacuare sport cu o pereche de tevi de esapament cromate, jante mai mari din aliaj si suspensii cu arcuri noi si amortizoare care scad inaltimea masinii.

TRD a spus ca va lansa mai multe accesorii in viitorul apropiat.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5051 :: 17.8MB