No SSO cookie

Toyota a oprit comercializarea modelului Lexus GX 460

voteaza
(0/ 0)
Toyota a oprit comercializarea modelului Lexus GX 460
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota are un an greu, dupa publicitatea negativa legata de pedala de acceleratie, acum a venit randul brand-ului de lux Lexus, acesta face un recall la noul model Lexus GX 460.

 
 
Toyota este din nou in atentia intregii lumi. Consumer Reports au catalogat modelul Lexus GX 460 facelift ca fiind nesigura. Acestia au testat SUV-ul de lux in conditii critice, iar concluzia a fost ca masina prezinta riscul de a se rasturna. Se pare ca sistemul de control al tractiunii se activeaza prea tarziu, astfel ca spatele aluneca necontrolat.

Publicatia Consumer Reports au trecut modelul Lexus GX 460 pe lista masinilor care nu ar trebui cumparate, cel putin pana cand Toyota va remedia problema. Japonezii au declarat ca toate modelele vor fi supuse la verificari si teste, iar clientii vor putea primi o masina pana cand problema va fi remediata.

Toyota a oprit de asemenea comercializarea modelului Lexus GX 460,Mark Templin, vicepresedintele si managerul general al grupului Lexus a declarat: "Timp de 20 ani Lexus a demonstrat clientilor sai ca siguranta lor este cea mai importanta pentru noi. Inginerii nostri testeaza modelul GX 460 in conditiile indicate de cei de la Consumer Reports pentru a afla cum poate fi remediata problema. Vanzarea modelului GX 460 a fost oprita temporar, iar clientii care sunt ingrijorati pentru siguranta lor, vor primi o alta masina pana la remedierea problemei."



Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2156 :: 17.78MB