No SSO cookie

Totul despre anvelope

voteaza
(0/ 0)
Totul despre anvelope
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Verificati presiunea anvelopelor in mod regulat - cel putin o data pe luna. Daca nu aveti ceasul pentru presiunea anvelopelor, ar fi bine sa va procurati unul.

 
 
Gasiti presiunea recomandata in manualul de utilizare sau pe placuta cu limitele de presiune, care ar trebui sa existe undeva pe masina (de ex. portiera soferului, in interiorul rezervorului, in torpedou.)

Presiunea maxima listata pe anvelope nu este presiunea potrivita! Rotiti anvelopele la fiecare a doua schimbare de ulei - va asigura functionarea corecta a tuturor anvelopelor.

Simtiti vibratiile la viteza normala de circulare? - echilibrati-va rotile. Exista si o limita de siguranta pentru suprafata de rulare. Daca anvelopa este uzata sub aceasta limita, este nesigura; mecanicul dvs. va poate verifica anvelopele. Anvelopele neechilibrate indica o problema de echilibrare. Neechilibrarea cauzeaza anvelope foarte umflate si suspensii uzate si manevrare defectuoasa. in cazul cel mai rau, neechilibrarea poate arunca masina intr-un derapaj, in special pe drumuri alunecoase sau ude. Daca masina trage intr-o parte, derapeaza sau nu este sigura pe drum, verificati echilibrarea. Echilibrarea facuta corect va va face drumul cu masina mult mai placut.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1589 :: 15.05MB