No SSO cookie

Top Gear il va ucide pe Stig

voteaza
(0/ 0)
Top Gear il va ucide pe Stig
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conform unor zvonuri si speculatii, echipa Top Gear are de gand sa pecetluiasca soarta personajului Stig, definitiv.

 
 
Cand in presa au aparut primele zvonuri potrivit carora omul din spatele personajuluI Stig, are de gand sa-si publice memoriile, s-a stiut ca e doar o chestiune de timp pana cand echipa Top Gear se va descotorosi de el.


Potrivit publicatiei britanice The Sun, James May, unul dintre cei trei realizatori ai emisiunii Top Gear, a  lasat sa se inteleaga ca The White Stig va avea o soarta semanatoare cu cea a predecesorului sau, The Black Stig. Dupa cum va amintiti, Black Stig a incercat sa dovedeasca ca poate fi mai rapid decat un avion de vanatoare Harrier, la volanul Jaguarului tunat al celor de la Top Gear. Asa s-a pecetluit iesirea din scena a lui Black Stig, acesta ajungand, impreuna cu masina, pe fundul oceanului, pentru ca la finalul emisiunii  la mal sa apara The White Stig.


Conform celor declarate in interviu, May lasa sa se inteleaga ca soarta lui White Stig s-ar putea sa nu fie la fel de "norocoasa" ca a lui Black Stig. James May a spus ca el, impreuna cu ceilalti doi membri ai echipei, ar putea sa mearga pana la casa unde White Stig locuieste, sa-l zvante in bataie si apoi sa-i confiste costulul alb si misterios cu care apare in emisiuni.
Totusi, lumea spera ca scenaristii show-ului Top Gear sa vina cu o idee ceva mai grandioasa, cu care sa-l trimita la pensie pe Stig, dintre personajele principale dar cazute in dizgratie.


Deci va infrunta si The White Stig, Marina Regala Britanica, sau va avea o soarta si mai cruda? Oricum vom afla in curand!


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1462 :: 17.78MB