No SSO cookie

Top Gear declanseaza un scandal religios

voteaza
(0/ 0)
Top Gear declanseaza un scandal religios
Noutati-auto · · 8 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei trei Intelepti de la Top Gear au reusit sa declanseze un scandal religios de proportii!

 
 
Cei Trei Magi de la Top Gear, Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May au reusit sa declanseze un scandal religios de proportii, datorita Editiei Speciale de Craciun, cand au incercat sa refaca traseul Celor Trei Intelepti, din Irak, prin Turcia, Siria si Iordania, inainte de punctul final, Betleem.

In timpul show-ului, cei trei a purtat, la un moment dat, faimoasele vesminte traditionale burkhas purtate de femeile musulmane, iar marul discordei a fost partea care le acopera fata, niqab-ul.


Desi planul initial era ca burkhas-ul sa ii tina oarecum deghizati pe cei trei realizatori, rezultatul a fost ca au reusit sa jigneasca o parte semnificativa din audienta lor, cifrata in jurul a 6,6 milioane de telespectatori.


Potrivit publicatiei britanice The Daily Mail, telespectatorii s-au simtit ofensati, si au interpretat gestyul celor trei ca fiind o bataie de joc la adresa celei de a doua mari religii mondiale. Pana acum, nici Top Gear, nici vreunul dintre cei trei realizatori, nu au oferit vreo declaratie in intampinarea scandalului religios iscat.


Masini.ro v-a oferit deja intreg episodul respectiv, iar pentru a-l revedea, inclusiv infama scena, dati click aici.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (8)

scris de Anonim

parerea mea e ca astia sunt niste javre! englezi spurcati

scris de Anonim

Parerea mea ca toate emisiunile lor sunt niste pamflete auto gen carcotasi si trebuie luate ca atare iar musulmani nau decat sa se supere ce stiu ei mai bine sa faca de fapt sa se supere si sa mai puna de un atentat in numele lui Alah

scris de Anonim

cea mai tare emisiune e top gear oricine ce ar spune.normal se fac pamflete si glume pe seama altora,dar asta e ceea ce atrage la aceasta emisiune spre deosebire de alte emisiuni din motorsport.

scris de Anonim

auzi fratele meu,lasa vrajeala ta cu teroristii ca mai mari teroristii ca bankerii capitalisti nu exista!!!!!!musulmani sunt singuri oameni care tin piept globalizarii si sclaviei mondiale.

scris de Anonim

Ca un musulman care a vazut acest episod NU m-am simtit jignit sub nici o forma... nu inteleg de ce unii inteleg orice gest ca o bataie de joc de religie

scris de Anonim

Ce atata caz de o parodie ? Musulmanii cu teroristii lor si cu religia lor de rahat, ucid milioane de oameni prin atentate. Dintr-o parodie nu moare niciun musulman. Din pacate !

scris de Anonim

daca vroiau puteau sa faca emisiunea fara pamflete aiurea la adresa musulmana!!!!!normal cei 3 pacalici!!!!!

scris de Anonim

daca vroiau puteau sa stea in banca lor sasi faca emisiunea fara sa faca pamflete de religia musulmana!!!cei 3 pacalici!!!!!!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1945 :: 17.37MB