No SSO cookie

Top Gear a filmat un episod printre vulcanii Islandei

voteaza
(0/ 0)
Top Gear a filmat un episod printre vulcanii Islandei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

James May a filmat un episod din noul sezon la bordul unui Toyota Hilux modificat pentru a escalada vulcanii Islandei.

 
 
Top Gear filmeaza din greu pentru noul sezon, care promite a fi unul extravagant si plin de actiune. Cele mai recente informatii despre noul sezon sunt despre filmarile care au avut loc in Islanda. Cu toate ca la inceput s-a spus ca la aceste filmari a fost intreaga echipa Top Gear, se pare ca de fapt a fost doar James May si o echipa de filmare.

Acestia au dorit sa escaladeze un vulcan activ la bordul unui Toyota Hilux modificat. Fanii Top Gear vor recunoaste ca acesta este acelasi Hilux, folosit de catre cei de la Top Gear in episodul special de la Polul Nord.

Modelul Toyota Hilux a fost modificat pentru a putea trece peste pamantul cald cu un sistem de racire a anvelopelor. Acesta este un sistem pe baza de apa rece, care ar fi trebuit sa raceasca anvelopelor pentru a nu se aprinde. Pe langa acest sistem de racire, masina a fost dotata si cu un panou de protectie impotriva cenusii.

Se pare insa ca aceasta incercare de escaladare a vulcanului nu a fost posibila din cauza aprinderii unei anvelope. S-a renuntat la escaldare din cauza temperaturilor prea mari si riscului la care ar fi trebuit sa se supuna.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1917 :: 22.11MB