No SSO cookie

Tom Cruise si Cameron Diaz la Top Gear

voteaza
(0/ 0)
Tom Cruise si Cameron Diaz la Top Gear
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tom Cruise si Cameron Diaz vor participa in cursa la volanul "Masinii cu un pret rezonabil".

 
 
Celebra rubrica a si mai celebrei emisiuni, Top Gear, in care diferite vedete se intrec pentru a obtine cel mai bun timp pe circuit, la volanul "Masinii cu un pret rezonabil", ii va avea ca protagonisti pe Tom Cruise si Cameron Diaz, potrivit publicatiei britanice, The Sun.
Aflati in Marea Britanie pentru lansarea peliculei "Knight and Day", cei doi au parcurs infama cursa, la volanul unui Kia c'eed, masina pe care cei de la Top Gear o folosesc in acest sezon.

Despre timpii posibili ai lui Tom Cruise nu se poate specula nimic, deoarece se stie ca actorul american este un impatimit al curselor cu motor, de orice fel, pe care le si practica ori de cate ori are ocazia. In plus, sa nu uitam ca a fost actorul principal din filmul "Days of Thunder."
Echipa Top Gear n-a anuntat data la care va fi difuzat episodul cu cei doi actori, insa toata lumea e convinsa ca nu va fi mai departe de duminica urmatoare.

Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2774 :: 17.78MB