No SSO cookie

Toate marcile BMW Group prezente la BMW Welt

voteaza
(5/ 1)
Toate marcile BMW Group prezente la BMW Welt
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Toate marcile BMW Group se reunesc sub acoperisul BMW Welt. Experienta personala de brand, factorul principal in loialitatea clientilor.

 
 

Incepand de astazi, cu ocazia celei de-a cincea aniversari a inaugurarii BMW Welt, BMW Group ofera o avanpremiera a noii experiente de brand. Week-endul oficial de deschidere pentru toti vizitatorii va fi 20-21 octombrie 2012.

De acum inainte, lumea marcilor MINI, Rolls-Royce si Husqvarna Motorcycles, dar si a subbrandurilor BMW i, BMW M si MINI John Cooper Works vor face parte din experienta BMW Welt, la fel cum o fac brandurile BMW si BMW Motorrad. in premiera, BMW Group va prezenta si propria expozitie in cladirea Double Cone. Astfel, cea mai populara atractie turistica a Bavariei ofera acum intregul spectru de marci ale BMW Group.

Ian Robertson, membru in Consiliul Director BMW AG si director de vanzari si marketing BMW, a declarat referitor la importanta BMW Welt: "Acum, BMW Welt este centrul tuturor marcilor si subbrandurilor premium din portofoliul nostru, precum si spiritul BMW Group. imbunatatirea BMW Welt in acest mod ne-a permis extinderea experientei clientilor. Orientarea catre client este o parte importanta a filosofiei companiei noastre si este de o importanta vitala pentru crearea unei conexiuni personale si afective veritabile. Asteptam cu nerabdare ca centrul nostru din Munchen sa fie vizitat de mai multi fani de pretutindeni".

Harald Kruger, membru in Consiliul Director BMW AG si responsabil pentru MINI, Motorrad, Rolls-Royce si Aftersales, a declarat la deschidere: "in viitor ne vom concentra atentia si mai mult pe marcile individuale BMW Group si pe domeniile de activitate. Prezenta tuturor marcilor este primul punct de reper al acestei dezvoltari. Aici, clientii nostri pot experimenta pe viu esenta marcilor: de la Rolls-Royce, avanpostul luxului, pana la extraordinara lume MINI si toate marcile motor din portofoliul nostru".

Week-endul de deschidere

Pentru a marca cea de-a cincea aniversare, BMW Welt isi invita oaspetii sa asiste, pe 20 si 21 octombrie, la un week-end special. Cele doua zile vor oferi un program variat, cu numeroase evenimente si activitati indoor si outdoor: de la un matineu de jazz BMW si ceai Rolls-Royce pana la o prezentare fashion dance MINI.

BMW Welt prezinta cele mai noi dezvoltari BMW Group. Acestea pot fi vazute sub forma produselor, dar si sub forma unei avanpremiere a mobilitatii viitorului, cu exemple precum electromobilitatea si tehnologia viitoare de incarcare. La fata locului, vizitatorii pot profita de serviciile de mobilitate ale BMW Group, DriveNow si BMW on Demand. BMW Welt furnizeaza indicii cu privire la viitoarele concepte de vanzari ale BMW Group - in Germania, compania este un pionier in domeniul viitorului retail. Prin acest program, clientilor li se ofera modalitati noi si diverse de a interactiona cu marcile si produsele concernului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2509 :: 17.8MB