No SSO cookie

The Stig a fost demis si inlocuit la Top Gear!

voteaza
(0/ 0)
The Stig a fost demis si inlocuit la Top Gear!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ben Collins, omul din spatele personajului The Stig, a fost demis si inlocuit cu un alt pilot de catre BBC. Identitatea noului The Stig va fi un secret extrem de bine pazit de BBC.

 
 

Ben Collins a fost concediat de BBC, dupa ce a fost demascat ca fiind omul din spatele personajului The Stig, misticul show-ului de televiziune Top Gear.

Conform presei britanice The Stig a fost deja inlocuit. Noul Stig si-a facut debutul in cadrul unui evenimet Top Gear desfasurat la Nurburgring. Confirmarea faptului ca Ben Collins nu mai este The Stig a venit dupa ce acesta a fost surprins in localitatea in care traieste, in West Country, timp in care noul The Stig era la Nurburgring. Identitatea lui The Stig a fost dezvaluita in cadrul unui proces intentat omului care dorea sa-si dezvaluie ocupatia in romanul autobiografic.


Conturile lui Ben Collins au demonstrat ca acesta era platit de BBC pentru rolul pilotului The Stig. Sefii BBC sustin ca romanul autobiografic pe care Ben Collins il va lansa incalca acordurile de confidentialitate semnate de fostul pilot din Formula 3 cu televiziunea britanica. BBC considera ca mentinerea secretului asupra personajului The Stig face parte din misticismul care inconjoara Top Gear, show vizionat de 350 de milioane de telespectatori din intreaga lume.


Primul The Stig, recunoscut ca The Stig negru, datorita costumului negru pe care-l purta, a dat un interviu exclusiv in Sunday Mirror. Jucat de Perry McCarthy, fost pilot de Formula 1, primul The Stig a dezvaluit ca a fost incantat de job-ul sau si ca a intalnit in numeroase ocazii oameni care discutau despre The Stig si care sustineau fara nicio retinere ca acesta este cu siguranta Michael Schumacher. McCarthy a pastrat secretul pana la sfarsit. Noul The Stig a pastrat costumul si casca (INDICIU)alba, insa identitatea lui va ramane cat mai bine pazita de catre diriguitorii postului de televiziune BBC.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1979 :: 22.11MB