No SSO cookie

Tesla recheama in service 439 de modele Roadster

voteaza
(0/ 0)
Tesla recheama in service 439 de modele Roadster
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tesla Motors a initiat o campanie de rechemare in service pentru modelele Roadster 2.0 si 2.5. Aceasta rechemare se datoreaza unui cablu auxiliar de alimentare care ar putea cauza un incendiu in spatele blocurilor optice.

 
 
Producatorul de autovehicule electrice a declarat ca a observat aceasta problema doar la unul dintre exemplare. Se pare ca respectivul cablu intra in contact cu un panou din fibra de carbon, rezultand astfel producerea unui fum dens si potential incendiu in spatele blocului optic.

Acest cablu asigura functionarea blocurilor optice, stopurilor si a semnalizatoarelor in cazul in care cablul principal cedeaza sau functionalitatea acestuia scade sub un anumit nivel. Tesla a dorit sa-si asigure clientii ca rechemarea in service este una de precautie, pentru a se asigura ca totul functioneaza normal. Acestia au completat spunand ca problema nu afecteaza deloc sistemul de baterii sau cel de propulsie.

Clientii Tesla sunt notificati prin posta sau e-mail. Acestia pot sa-si faca o programare, iar reprezentatii Tesla pot veni la locul de munca sau la domiciliul clientului pentru a repara problema.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1797 :: 22.11MB