No SSO cookie

Suzuki lanseaza modelele Kizashi si Swift cu tractiune integrala

voteaza
(0/ 0)
Suzuki lanseaza modelele Kizashi si Swift cu tractiune integrala
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Suzuki a lansat in Germania noile modele Kizashi si Swift facelift cu tractiune integrala. Acestea vor debuta in curand si in restul tarilor europene. Producatorul japonez doreste sa extinda gama de modele pentru a atrage un numar mai mare de clienti.

 
 
Noul Suzuki Swift 4x4 este disponibil doar cu propulsorul pe benzina de 1.2 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere totala de 94 CP. Transmisia folosita este una manuala cu cinci trepte. Consumul mixt declarat este de 5.5 litri/100 km , cel urban de 6.7 litri, iar cel extra-urban de 4.9 litri/100 km. Emisiile inregistrate sunt de 129 g CO2/km.

Modelul Swift 4x4 are un pret de pornire in Germania de 14.490 de euro. Printre dotarile standard amintim aerul conditionat, MP3 player cu port USB, comenzi pe volan, ABS si ESP.

Noul Suzuki Kizashi 4x4 este dotat cu sistemul de tractiune integrala i-AWD. Acesta permite trecerea de la tractiune frontala la integrala prin apasarea unui buton. Propulsorul folosit este cel de 2.4 litri, propulsor capabil sa dezvolte o puteremaxima de 178 CP. Transmisia folosita este una automata.

Consumul mixt declarat pentru modelul Kizashi este de 8.3 litri/100 km, cel urban de 11.3 litri/100 km, iar cel extra-urban de 6.6 litri/100 km. Acesta emite 191 g CO2/km. Pretul de pornire in Germania este de 29.900 de euro. Pachetul standard contine blocuri optice cu xenon,dublu climatronic si scaune incalzite si adjustabile electronic.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1656 :: 17.79MB