No SSO cookie

Subaru va prezenta noul coupe la Geneva

voteaza
(0/ 0)
Subaru va prezenta noul coupe la Geneva
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Surse din interiorul companiei indica faptul ca Subaru se pregateste sa lanseze la Geneva un concept pe care se va baza noul model coupe. Noul model Subaru este rezultatul colaborarii cu Toyota, cei doi producatori lucrand la un model foarte asemanator, dar cu anumite elemente caracteristice.

 
 
Noul Subaru FT-86 este rezultatul colaborarii cu Toyota. Cele doua companii vor produce doua modele asemanatoare, diferentele fiind designul specific fiecarei companii, jantele, partea frontala si interiorul. Cu toate ca initial se credea ca modelul Subaru va fi dotat cu un propulsor de 2.5 litri de  260 CP, se pare ca japonezii au optat pana la urma pentru un propulsor boxer de 2.0 litri, la fel ca si Toyota.

Ambele modele vor fi dotate cu tractiune spate si cu transmisie automata cu sase rapoarte. Toyota a amanat lansarea noului coupe pana in 2013. Niponii au bazat aceasta amanarea pe dorinta de a imbunatati consumul. Subaru a renuntat la tractiunea integrala datorita costului ridicat, declarand ca doreste ca noul coupe sa fie cat mai accesibil.

Design-ul ar putea fi inspirat de conceptul Impreza, concept prezentat in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul coupe va fi primul care va beneficia de noul propulsor boxer, propulsor care pana acum nu a suferit modificari majore. Propulsorul boxer a fost introdus de catre Subaru acum 21 de ani.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1680 :: 17.78MB