No SSO cookie

SUA si Coreea de Sud pregatesc un acord istoric

voteaza
(0/ 0)
SUA si Coreea de Sud pregatesc un acord istoric
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un parteneriat economic intre statul american si cel coreean ar putea dezgheta peste 86 miliarde dolari din schimburi comerciale.

 
 
SUA si Coreea de Sud au ajuns la un acord economic privind libera circulatie a marfurilor dintre cele doua state. Acesta este un prim pas care va permite celor doua state sa dezvolte relatiile economice si sa cladeasca pe acest fundament motivatia aprobarii legislatiei referitoare la schimburile comerciale, act legislativ amanat pana acum.


Si cum ne preocupa fenomenul auto, iata ce schimbari prevede acordul:

-taxa de 2,5% perceputa de statul american se extinde la vehicule pana la cinci ani, in loc de trei ani.
-oricare producator american, va putea exporta in Coreea de Sud pana la 25.000 de unitati, care respecta standardele de siguranta americane.
-statul american va continua sa perceapa o taxa de 25% pentru camioane, de opt ani, care se va opri insa la al zecelea an.
-Coreea va elimina toate taxele pentru camioane


Ambele state recunosc ca acest prim pas este un progres semnificativ, iar intelegerile anterioare, revizuite, vor continua sa fie imbunatatite. Cu 86 miliarde dolari care reprezinta potentialul schimburilor economice dintre cele doua state, PIB-urile vor inregistra un adevarat boom.


Corvin (Cristian Szlvassy)


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1624 :: 17.78MB