No SSO cookie

SUA: Revista "Car and Driver" a nominalizat 8 modele straine între cele "10 Best"

voteaza
(0/ 0)
SUA: Revista "Car and Driver" a nominalizat 8 modele straine între cele "10 Best"
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Revista auto americană "Car and Driver" a anunţat câştigătoarele celei de-a 22 ediţii anuale a premiilor acordate celor mai bune 10 modele de maşini vândute în America, celebrele finaliste "10 Best", informează just-auto.com.

 
 
[poza1s]Ca şi anul trecut, opt modele ale producătorilor străini, şi câte o maşină aparţinând companiilor Ford şi General Motors au completat în acest an lista preferinţelor editorilor magazinului "Car and Driver". Premiile "10 Best" pentru 2004 aduc în prima linie noile apariţii ale companiilor japoneze, Acura TSX, Honda S2000, Mazda RX8, lături de modelul hibrid Toyota Prius, pentru prima dată în această listă. [poza2s]De asemenea, ca noutate pentru această ediţie a "10 Best list" este noul model german Audi S4 Quattro. În rest, între modelele premiate se află un grup de maşini clasice şi perene în această listă, precum BMW 3-Series/M3, Chevrolet Corvette, Ford Focus sau Honda Accord, model care deţine de altfel recordul nominalizărilor. Cîştigătorii ediţiei din acest an ai concursului Car and Driver "10Best" sunt: [poza3s]* Acura TSX (1) * Honda Accord (18) * Audi S4 Quattro (1) * Honda S2000 (4) * BMW 3-Series/M3 (13) * Infiniti G35 (2) * Chevrolet Corvette (10) * Mazda RX8 (1) * Ford Focus (5) * Toyota Prius (1) (Cifrele dintre paranteze arată numărul total de nominalizări primite din partea Car and Driver în lista "10Best") "Stilul puternic, tehnologia avansată şi calităţile dinamice şi de confort, acestea [poza4s]au fost elementele pe care le-am apreciat când am făcut alegerea, şi se poate spune că am găsit aceste cerinţe din abundenţă printre cele 57 de maşini nominalizate în finala pentru 2004" a spus editorul şef Car and Driver, Csaba Csere. Juriul a fost constituit dintr-un număr de 13 membri, cu o experienţă cumulată în domeniu de 292 de ani. Modelele finaliste, au fost clasate pe o scară de la 1 la 100, o cerinţă în plus fiind preţul maxim de 69.000 de dolari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1585 :: 22.02MB