No SSO cookie

Ssangyong dezvăluie primele imagini cu noul Rexton

voteaza
(0/ 0)
Ssangyong dezvăluie primele imagini cu noul Rexton
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelul de serie inspirat din conceptul LIV-2 va moșteni numele ”Rexton” și se va defini ca noua navă amiral a producătorului coreean

 
 

SsangYong Motor Company a comunicat numele sub care va produce modelul de serie inspirat din conceptul LIV-2 prezentat la Salonul Auto de la Paris din 2016.

Sub numele de proiect Y400, SsangYong a dezvoltat în ultimii ani un SUV mare, poziționat în segmentele SUV D/E, menit a atrage clienți ai segmentului business doritori a conduce un SUV mare, performant, robust, care îmbină pasiunea lor pentru succes cu savurarea unor momente de relaxare la volanul unui SUV  performant.

SsangYong a decis să atribuie numele ”Rexton” noii sale nave amiral inspirate din conceptul LIV-2, cedând noului model identitatea și moștenirea acestei familii de SUV care a adus multă apreciere și recunoaștere internațională producătorului coreean.

rexton_main_dashlow

 

Autenticitatea este unul din atributele cu care noul SUV Rexton va căuta să împrospăteze identitatea de brand și să depășească așteptările legate de statutul de ”navă amiral” a producătorului coreean.

Noul Rexton promite o evoluție în domeniul plăcerii de a conduce, beneficiind de un șasiu nou pus în mișcare de un motor, o transmisie și de un sistem de tracțiune integrală performant iar în domeniul siguranței pasagerilor va oferi 9 airbaguri și un șasiu ”quad-frame” din oțeluri de foarte înaltă rezistență. Stilul va fi unul carismatic și foarte elegant iar conectivitatea noului SUV va evolua și ea, implementând sisteme Apple Carplay, Android Auto cu funcții mirroring, monitorizare 3D AVM(Around View Monitoring), ecran HD touchscreen de 9,2 inchi, etc

Rexton și-a inspirat aspectul robust din formele generoase ale templelor grecești, îmbinând robustețea formelor și dinamica liniilor într-un tot unitar însuflețit de filozofia de design coreeană inspirată din natură și mișcare.

Interiorul se dorește a fi un ”Refined Deluxe” asigurând o ambianță premium, capabilă de a trezi emoții plăcute și a oferi spații generoase oricărui călător de la bord.

Noul Rexton se lansează în premieră mondială la Seul Motor Show, salon ce își deschide porțile din 30 martie 2017 iar modelul va fi disponibil în România începând din ultimul trimestru al anului 2017.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1865 :: 22.11MB