No SSO cookie

SsangYong revine in Marea Britanie, cu noul SUV Korando

voteaza
(0/ 0)
SsangYong revine in Marea Britanie, cu noul SUV Korando
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In doua variante, 2x4 si 4x4, Korando are preturi incepand de la 16.995 lire.

 
 

SsangYong va reveni pe piata din Marea Britanie in luna septembrie prin  noul crossover Korando, care nu are nici un fel de legatura cu predecesorul sau.

Noul venit are preturi incepand de la 16,995 £ .

Noul Korando este versiunea de productie a modelului din 2009  C200 Aero Concept proiectat de Giorgetto Giugiaro de la ItalDesign. Acesta este propulsat de un motor de 2.0 litri turbo diesel cu 175CP si 360 Nm de cuplu, care emite 157 g de CO2 pe km. Acesta va fi disponibil in versiunile 2x4 sau 4x4, cu o cutie de viteze  manuala cu sase trepte sau cu transmisie automata.

"Korando este o propunere buna si  ajunge pe piata extrem de competitiva de crossover la  momentul potrivit", a comentat Paul Williams, CEO al SsangYong Motor din Marea Britanie.

"Cu o listă lunga de echipamente standard, capacitate de remorcare excelenta (doua tone) şi, datorita ampatamentului lung, un interior spatios, Korando este alegerea inteligenta pentru familii si pentru cei care doresc sa tracteze o rulota sau o remorca" .

Korando 2x4 va fi disponibil in trei niveluri de echipare: S, ES cu cutie de viteze manuala si EX cu transmisie automata, in timp ce versiunea 4x4 va fi disponibila numai in varianta de top EX.

Echipamentul standard al intregii game include ESP, Hill Start Assist, cruise control si senzori de parcare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5529 :: 17.8MB