No SSO cookie

Sportec prezinta noul model Porsche 911Sportec SPR1R

voteaza
(0/ 0)
Sportec prezinta noul model Porsche 911Sportec SPR1R
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sportec a prezentat un nou pachet sportiv pentru modelul Porsche 911.

 
 
Sportec a prezentat anul acesta in Anglia un pachet sportiv pentru modelul Porsche 911. Noul pachet se bazeaza pe pachetul SPR1, pachet care a impresionat lumea tuning-ului anul trecut. Tunerul elvetian a reusit sa reduca masa masinii cu 50 kg. Acest lucru a fost posibil prin folosirea unor materiale precum kevlarul si fibra de carbon.

Greutatea totala a modelului Porsche 911 Sportec SPR1R este de 1250 kg. Din greutatea redusa si cei 858 CP rezulta un raport de 655 CP/tona. Ca si comparatie, modelul Bugatti Veyron are o masa de 1990 kg si o putere totala de 1001 CP. Propulsorul folosit de Sportec este un bi-turbo de 3.6 litri cu 24 de valve si 6 cilindri in linie.

Acceleratia de la 0-100 km/h dureaza 3 secunde, iar viteza maxima este de 380 km/h. Dintre dotari amintim suspensiile dinamice, frane ceramice de tip F1, panouri din fibra de carbon si kevlar, interior din alcantara si piele, jante de 20" si un sistem de tractiune integrala reglabil. Cel din urma poate fi controlat printr-un touchscreen. Noul model va fi prezentat la sfarsitul lunii la Salon Privé din Londra.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2158 :: 22.11MB