No SSO cookie

SpeedART imbunatateste noul Porsche Cayenne hibrid

voteaza
(0/ 0)
SpeedART imbunatateste noul Porsche Cayenne hibrid
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

SpeedART realizeaza o infuzie de putere SUV-ului premium hibrid, Porsche Cayenne.

 
 
A-ti cumpara un hibrid pentru ca mai apoi sa-l duci la un atelier de tuning si sa-i modifici perormantele, afectand inclusiv consumul de carburant, este un nonsens! SpeedART a gasit insa solutia, cand a venit vorba de modelul Porsche Cayenne hibrid, ale carui capacitati de rulare in modul electric au ramas nealterate.


Firma germana de tuning a reusit sa scoata din motorul V6 TSI, de 3,3 litri, supraalimentat, care oferea 333 CP, 407 CP. Iar din combinatia de putere rezultata din cumulul puterilor motorului termic, cu sistemul electric, au rezultat 450 CP, in locul celor 380 CP oferiti standard. Acceleratia s-a modificat si ea, de la 6,5 secunde, la 6,0 secunde, pentru 0-100 km/h, in timp ce viteza maxima a crescut cu inca 10 km/h, ajungand la 252 km/h. Toate acestea, fara a interveni asupra modului de functionare hibrid, care pastreaza in continuare valorile de zero consum de benzina si zero emisii de CO2, in modul electric.


SpeedART a mai adaugat un sistem evoluat de evacuare, sport, care asigura un sunet special, prin tevile de 2x100 mm oferite, alaturi de jantele sport din aliaj forjat, de 22 inci, despre care compania afirma ca au aceeasi greutate ca a celor de 21 inci, deci din nou, consumul de carburant ramane neafectat. Jantele sunt incaptate cu anvelope 275/30 ZR22 pentru puntea fata, si 315/30 ZR22 pentru spate.


Optional este oferit un finisaj exterior de culoare albastru-deschis, dar si un kit de reducere a gardei la sol, pentru modelele echipate cu suspensie pneumatica, sau un kit de arcuri care asigura aceeasi garda la so redusa, pentru modelele cu suspensie conventionala.


In interior a aparut suplimentar un ceas care indica presiunea din sistemul turbo, suplimentar finisajelor efectuate intr-o culoare gri, distincta.


Corvin (Cristian Szlvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3230 :: 22.18MB