No SSO cookie

Smart îsi mareste vânzarile în România

voteaza
(0/ 0)
Smart îsi mareste vânzarile în România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vânzările Smart ar putea creşte, în acest an, la circa 30 de unităţi, pe piaţa românească, faţă de 18 unităţi livrate anul trecut, a declarat site-ului www.masini.ro, Milan Tudor, directorul de vânzări al companiei Augsburg Internaţional, importator autorizat al mărcii.

 
 
[poza1s]Compania a vândut în primele 5 luni ale anului un număr de 8 unităţi şi speră să atingă obiectivul menţionat, totul depinzând însă de finalizarea discuţiilor dintre Augsburg şi Divizia Auto a Ţiriac Holding, companie care urmează să devină noul importator ofiacial al mărcii în România. De altfel, potrivit lui Milan Tudor, Autorom, companie aparţinând de Ţiriac Auto, importator oficial Mercedes, a adus deja primele 9 modele Smart pe piaţa autohtonă, care urmează să fie oferite în urma unei promoţii a unei mărci de bere. [poza2s]O ultimă noutate, pe piaţa românească, sint noile modele Smart Roaster şi Roadster Coupe, cele mai noi produse ale uzinei de la Hambach, maşini care sunt comercializate în România începând de la preţul total de 17.838 euro – varianta Roadster şi 21.812 euro – varianta Roadster Coupe, cu toate taxele incluse. Cele două versiuni Smart sunt echipate cu motoare de 698 cmc, de 82 CP, pentru Roadster existând şi posibilitatea echipării cu un motor de 62 CP. Ca dotări standard, Smart dispune de airbag şofer şi pasager, ABS cu EBD şi ESP, geamuri electrice, avertizor de service, faruri duble cu aprindere automată şi cutie de viteze secvenţială cu program automat. [poza3s]La nivel internaţional, uzina de la Hambach a produs recent cel de-al 500.000 model Smart. Vânzările companiei în 2002, au fost de 122.300 de unităţi, de şase ori mai mult faţă de anul de debut al modelului, în 1998.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1610 :: 22.16MB