No SSO cookie

Smart si Mini prezinta scootere electrice la Paris

voteaza
(0/ 0)
Smart si Mini prezinta scootere electrice la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Smart a prezentat cateva schite cu noul vehicul al marcii: un scooter electric cu autonomie de 100 km. Alaturi de Smart, si Mini va prezenta un vehicul asemanator la Paris.

 
 

Smart si-a dezvaluit planurile de a prezenta un concept pe doua roti sub forma unui scooter electric, care va debuta la Salonul Auto de la Paris. In acest sens, Smart a publciat o serie de sketch-uri care descriu liniile viitorului scooter electric.


Pana la prezentarea oficiala de la Paris, acolounde Smart va prezenta si Fortwo facelift, merita sa precizam ca cel mai probabil noul scooter va vedea lumina zilei sub forma unei versiuni de serie. Cu alte cuvinte, Smart va produce acest model, ca parte a noii strategii Mercedes de a se implica si pe segmentele de modele mici, inclusiv pe segmentul vehiculelor cu doua roti.
 

Desi nu s-au publicat detalii tehnice, se asteapta ac noul scooter Smart sa prezinte o baterie pe litium-ion si sa beneficieze de o autonomie de 100 km. Mai mult, ne asteptam ca scooterul german sa dispuna de un airbag. Mini, marca detinuta de Grupul BMW, va prezenta, de asemenea, un nou scooter electric la Salonul Auto de la Paris.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2584 :: 22.12MB