No SSO cookie

Skoda nu va produce conceptul VisionD, dar pregateste un model nou

voteaza
(0/ 0)
Skoda nu va produce conceptul VisionD, dar pregateste un model nou
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii Skoda au declarat ca nu se gandesc sa introduca in productie o versiune de serie a conceptului VisionD, concept prezentat anul acesta la Geneva. Se pare ca VisionD este un model mult prea sportiv pentru producatorul ceh.

 
 
Conceptul VisionD este considerat de catre designerul sef, Josef Kaban ca fiind un model mandru, puternic, dar nu arogant. In ciuda faptului ca VisioD a atras atentia intregii prese auto, se pare ca acesta nu va completa gama de modele Skoda. Cehii pregatesc insa un nou model inspirat de acest concept, model care va umple spatiul intre Octavia si Fabia.


Un oficial Skoda a declarat ca noul model va avea un design simplu, dar atragator, scopul producatorului este de a crea o masina care sa arate bine si peste zece ani, nu doar cat dicteaza moda. Noul model va imprumuta elemente de design precum pozitia blocurilor optice, a stopurilor si cel mai probabil si noua grila.

Introducerea unui nou model va insemna cresterea in dimensiuni a actualului Octavia, acesta se va apropia de segmentul dominat de Ford Mondeo. Skoda doreste sa lanseze un model nou tot la sase luni. Cehii au inregistrat anul trecut vanzari record de 762.600 de unitati, numar care doresc sa-l dubleze pana in 2018.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Frumoss....

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1707 :: 17.79MB